Ik ben jouw persoonlijke

chef aan huis

Beleef het ultieme ‘dolce vita’ gevoel bij jou thuis.

Beeld je eens in: lange tafels vol met al je dierbare vrienden, familie en of collega’s. In jouw eigen vertrouwde sfeer van thuis + een menu dat speciaal voor jou en je gasten is samengesteld. Een exclusieve avond waar de mooiste herinneringen worden gemaakt.

Ik neem jouw keuken over en zorg altijd voor een stukje live cooking experience. Per gang worden de gerechtjes uitgeserveerd en geef ik een uitleg aan tafel, 1 van de leukste momentjes die het extra speciaal maken. Na afloop is de keuken natuurlijk weer helemaal spic en span. En schroom niet om al je culinaire vragen te stellen, daar ben ik natuurlijk ook voor 😉

Van intieme gezelschappen tot grote groepen, binnen of met mooi weer natuurlijk lekker naar buiten. Samen toveren we jouw huis (of kantoor) om tot volwaardig restaurant waar nog lang over nagepraat zal worden.

Een diner start bij 3 gangen, inclusief broodjes en amuse maar kan natuurlijk uitgebreid worden naar zoveel gangen als jij wilt 😉

If you combine Wine & Dinner The new word is Winner
*Een bijpassend wijnarrangement is ook te boeken bij Solotti

+ Wil je de complete beleving, dan kun je zelfs akoestische live muziek bijboeken. Van Spaanse flamenco tot jazzy sounds.
*Is jouw huis niet groot genoeg voor het aantal gasten, ik werk samen met een paar mooie locaties in omgeving Haarlem dus vraag mij gerust naar de mogelijkheden.
* Ga jij op vakantie en wil je een privé chef mee die jullie verwent met de lekkerste gerechten gedurende de dag? Ik heb ervaring met het koken voor families en vriendengroepen in het buitenland. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
*Ik organiseer ook pop ups / aanschuifdiners waarin je welkom bent om samen met andere mensen een avond te beleven vol muziek, lekker eten en mooie wijnen. Meer informatie kun je vinden in mijn webshop.

Bekijk de

Andere diensten

Naast private dining biedt ik nog meer unieke culinaire ervaringen aan. Bekijk hier de andere ervaringen.