Solotti's Trattoria

Solotti kookboek

Coming soon!

Al vaker werd aan mij gevraagd wanneer er een kookboek zou komen.. en hier is ie dan bijna! Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik en komt er ooit een “echte druk” voor op de keukentafel.

 

Beschrijving

Mijn allereerste E-book moest natuurlijk een Italiaanse zijn. Zo ben ik 9 jaar geleden begonnen met mijn bedrijf.. met een grote passie voor de Italiaanse manier van tafelen. Hoe Italianen het liefst met iedereen hun eten delen vind ik fantastisch. Een paar jaar geleden ben ik in de leer geweest bij een Siciliaanse chef, toen ben ik nog gekker geworden op die prachtige passievolle mensen. Daar zullen ook wat mooie beelden van terug komen in mijn boek. Ik ga namelijk nog steeds het liefst naar Italië op vakantie, ik ben daar zo extreem gelukkig. Elke streek heeft zo zijn eigen charme en ik zou dan ook niet kunnen kiezen welke mijn favoriet is. Dus laat ik ze gewoon allemaal terug komen!

In dit Ebook deel ik een paar van mijn favoriete Italiaanse gerechten die ik met mijn eigen ‘Solotti touch’ al bij veel mensen op tafel heb getoverd en waarvan de reacties ‘Zo Goed’ waren dat ik zeker weet dat jij hier hoge ogen mee gaat gooien.

En als ik ooit mijn eigen intieme Italiaanse trattoria zou openen dan komen er zeker een paar van deze gerechten op het menu.

Dit wordt een echte zomer editie, met gerechten die je lekker met al jouw lievelings mensen kunt delen. van Anti pasti tot primi, secondi en dolci. Die net even anders en speelser zijn dan het origineel. Om jou te inspireren lekker de keuken in te duiken en samen met je dierbaren te genieten van uitgebreide Italiaanse diners of lange lunches.

Ik hoop dat je er net zo van zal genieten als ik.

Bacio Solotti

Extra informatie

Geen extra informatie beschikbaar