2016

Waar het allemaal begon

Sinds 2016 heb ik mijn droom verwezenlijkt en ben ik Solotti begonnen. Mijn hart maakt nog altijd een sprongetje van geluk dat ik dit gedaan heb. Ik heb een afgeronde koksopleiding en veel ervaring opgedaan in de professionele keuken en op televisie. Ik kookte bij fox Sports voor “de Tafel van Kees”. Waar veel bekende Nederlanders aanschoven. Ook heb ik mee gedaan aan het programma “Topchef Academy” op rtl 5 in 2017, waarin gezocht werd naar de nieuwe tv-chef van Nederland. Ik heb het toen gehaald tot de tweede plaats! Ik heb hier zo van genoten en super veel van geleerd. Het blijft dan ook een droom van mij om ooit nog eens een kookprogramma te presenteren.

Geniet van

verschillende stijlen

Met Solotti kook ik verschillende stijlen. Ik laat me graag inspireren door de seizoenen. Zelf ben ik gek op de Italiaanse manier van tafelen. Ze nemen uitgebreid de tijd om te genieten van hun heerlijke eten. Dit delen ze ook nog het liefst met zoveel mogelijk mensen om hen heen. En ik geniet ervan hoe ze altijd met zoveel passie kunnen praten over Mangiare en la Vita (eten en het leven).

Mijn levensmotto is dan ook om zoveel mogelijk te proosten op het leven. Het leven is uiteindelijk maar kort en aan tafel lijkt de tijd vaak even stil te staan en leef je in het moment met elkaar. Mooie herinneringen worden uitgewisseld, er word gelachen en genoten van het leven.

Een smaakvolle

beleving op maat

Ik ben altijd persoonlijk bij de partij aanwezig samen met mijn team. De kwaliteit van het eten staat bij mij voorop en aan gastvrijheid zal het dan ook nooit ontbreken. Ik luister graag naar je wensen, zodat ik samen met jou een smaakvolle beleving op maat kan maken.

Snuffel vooral rond op mijn site naar wat ik allemaal te bieden heb of neem gelijk contact op via het contactformulier. Staat er niet tussen wat je zoekt? Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en samenwerkingen.